חדש באתר
שורה של שחקנים, ששיחקו בעונה שעברה בליגות הנוער, לקחו חלק במשחק גביע הטוטו בו ניצחה הפועל ראשון לציון 2:3 את בני יהודה - לזכותה כבש את אחד מהשערים כדורגלן יליד שנתון 2004.
שורה של שחקנים, ששיחקו בעונה שעברה בליגות הנוער, לקחו חלק במשחק גביע הטוטו בו ניצחה הפועל ראשון לציון 2:3 את בני יהודה - לזכותה כבש את אחד מהשערים כדורגלן יליד שנתון 2004.
מאת: אורי שמיר - עורך האתר
משחקי גביע הטוטו בליגה הלאומית יצאו אמש לדרך. בכל אחד מהמשחקים ניתן היה למצוא שחקנים, שבעונה שעברה שיחקו בליגות הנוער השונות, שרשמו דקות משחק ראשונות כשחקני בוגרים וכאלה שהעשירו את רזומה הדקות שלהם במדי הקבוצה הבוגרת. המשחק שסיפק את הכמות והאיכות הגדולים ביותר הוא המשחק שבו אירחה בני יהודה ת"א את הפועל ראשון לציון. בני יהודה, שרק לפני ימים ספורים חזרה לבעלותו של משה דמאיו, עלתה למשחק עם סגל המבוסס על שחקנים מקבוצת הנוער, זאת מאחר ומרבית שחקני הקבוצה טרם עברו בבקרה התקציבית. בהפועל ראשון לציון העניינים רגועים יותר, אך גם בשורותיה ניתן היה למצוא שחקנים צעירים שהשתתפו במשחק המוצלח של הקבוצה מעיר היין, שחגגה ניצחון 2:3 - כשאת אחד מהשערים לזכותה כבש יובל ששון (2002), מלך שערי ליגת העל בעונה שעברה, שכבש שער גם במשחק ההישארות של הקבוצה הבוגרת בליגה הלאומית, משחק בו ניצחה 1:3 את הפועל כפר שלם. נציין כי בהרכב ראשון לציון רשם הופעה מלאה השוער דביר ניר (2003) - שכבר הגן על שער הנבחרת ועלה באופן מוחלט לקבוצת הבוגרים, וכן חריג גיל נוסף מהעונה שעברה, המגן איתי רדה.
בשורות ראשון לציון השתלבו שלושת חריגי הגיל של קבוצת הנוער: הבלם דור אוסובסקי רשם הופעה מלאה, הקשר משה סמל והחלוץ רוי טליו עלו מהספסל. שחקנים נוספים שעלו מהספסל של ראשון לציון ושיחקו בעונה שעברה בקבוצת הנוער הם המגן דניאל מסז'ינקוב (2003) שחקן ההתקפה המצטיין אוהד אלמגור (2002) - לו פרגנו בכתבת פרופיל בפינת "הזרקור".
בשורות בני יהודה פתחו בהרכב ארבעה שחקנים, ששיחקו בעונה שעברה בקבוצת הנוער: מארק בורה - הקשר האחורי, רונן גרדשוב (2003) - הקשר הקדמי וצמד החלוצים מאור ביטון (2004) וסילבה קנגאני (2003) - שכבש במדי קבוצת הבוגרים כבר לפני שתי עונות.
מהספסל עלו במחצית השניה ארבעה שחקנים, ששיחקו בעונה שעברה בקבוצות נוער, הבולט שבהם הוא החלוץ רום סרוסי (בתמונה לצידו של ניר שבתאי) - שכבש בדקה ה-89 את השער שקבע את תוצאת המשחק, 17 דקות לאחר שנכנס לשדה המשחק. רום סרוסי (בתמונה), הושאל בעונה שעברה להפועל קרית אונו, שנשרה בסיום העונה לליגה הלאומית. סרוסי הבקיע בשורותיה 4 שערים. עוד שם מעניין שעלה מהספסל הוא הקשר האחורי שלו גינדי - שבעונה שעברה שיחק בקבוצת נערים א'. גינדי עלה כמחליף בדקה ה-51. מהספסל עלו גם צמד שחקני ההתקפה, נהוראי קריב (2004) וליעד ואקנין (2003).
סימנתם כבר עוקב בעמוד האינסטגרם שלנו? עמוד האינסטגרם שלנו עלה לאוויר, כעת הוא בתקופת הרצה. בעמוד תוכלו להתעדכן בתכני האתר ובתכנים ייחודים ובהמשך תהנו מהרבה הפתעות שאנחנו מכינים לכם.הקליקו כאן והצטרפו לעמוד האינסטגרם שלנו.